Glasblazerij Gerardo Cardinale te Vaals

Glasblazerij Gerardo Cardinale te Vaals

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Glasblazerij Gerardo Cardinale te Vaals

Korte omschrijving:

Glasblazerij te Vaals

Midden in hartje Vaals vindt u een unicum in deze regio: een glasblazerij die in de wijde omstreek bekend staat en ieder jaar weer mensen uit binnen- en buitenland trekt. De ruim 300 vierkante meter aan oppervlak tellende winkel is een lust voor het glasliefhebbend oog. Naast de producten die de meesterblazer met eigen hand vervaardigt, is er een ruim gesorteerde keus uit tal van bekende merken op glasgebied. Uit de zuivere grondstoffen kalk, soda, potas en kwartszand wordt 350 kilo glas in vloeibare vorm in de oven op 1150 graden constant op temperatuur gehouden. 
Het betreft hier de zuiverste vorm van vloeibaar kristal. Zuiver kristal is kleurloos. Om zijn werken van kleur te voorzien, gebruikt Gerardo een verscheidenheid aan metaaloxiden, die tijdens het proces van het blazen met het kristal worden versmolten.

Tot ziens op de glasblazerij. Het team heet u van harte welkom.

Glasblazerij Gerardo
Onze prijs is alleen een ritprijs, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening!

Tijd:
12:00 - 17:30
zondag 12 juni 2022
prijs:
€ 25,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Tentstraat 2, 6291 BH Vaals

Activiteitrubrieken

WinkelenData

Frequentie:
eenmalig zondag 12 juni 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.