Wij gaan rozen kijken bij Rozenhof te Lottum

Wij gaan rozen kijken bij Rozenhof te Lottum

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Wij gaan rozen kijken bij Rozenhof te Lottum

Korte omschrijving:

Wij gaan rozen kijken bij Rozenhof te Lottum.

Rozenhof Lottum

Vandaag gaan we naar Lottum en bezoeken daar de Rozenhof.
Net als de Keukenhof wil De Rozenhof Lottum hét podium zijn voor de Nederlandse Rozensector, met de nadruk op gezonde duurzame rozen en rozenonderstammen. De Rozenhof Lottum is het verbindende en stimulerende platform voor deze Rozensector.

De Rozentuin, met een oppervlakte van 6000 m2, en ook voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk, is de enige plaats in Nederland waar nagenoeg alle rozen met het Nederlandse predicaat 'Excellence-roos' en nagenoeg alle met het Duitse predicaat 'ADR-Rose' rozen bij elkaar staan. Verder ligt in de Rozentuin een Excellende-keuringstuin. De rozen die hier staan worden beoordeeld of ze voor het predicaat 'Excellence-roos' in aanmerking komen.

Onze rozenhof geeft een overzicht van sterke gezonde rozen (zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen) en rozen met een bijzondere belevingswaarde.

In De Rozenhof cadeaushop kunnen bezoekers ook een keuze maken uit een groot aantal bijzondere 'roosachtige' cadeau-artikelen.

Ritprijs is incl. entree!

Tijd:
13:00 - 17:30
maandag 13 juni 2022
prijs:
€ 20,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Markt 2, 5973 NR Lottum

Activiteitrubrieken

WinkelenData

Frequentie:
eenmalig maandag 13 juni 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.