Rondje Meerssen en omgeving incl. pannenkoek eten in “de Nachtegaal”.

Rondje Meerssen en omgeving incl. pannenkoek eten in “de Nachtegaal”.

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Rondje Meerssen en omgeving incl. pannenkoek eten in “de Nachtegaal”.

Korte omschrijving:

Rondje Meerssen en omgeving incl. pannenkoek eten in "de Nachtegaal”.

We gaan via een toeristische route naar Meerssen in Zuid Limburg en gaan hier bij Uitspanning de Nachtegaal wat gebruiken.

De unieke locatie van Uitspanning de Nachtegaal in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft u het gevoel dat u echt BUITEN bent.

De warme en nostalgische aandoende herberg en het grote intieme terras biedt u vele mogelijkheden tot allerlei activiteiten. Het is bijzonder goed toeven bij de Nachtegaal met gerechten die uitstekend op smaak gebracht zijn en glazen gevuld met uw favoriete drankje die u toelachen in een eeuwenoude omgeving die door de jaren heen alleen maar mooier is geworden.

Onze prijs is alleen een ritprijs, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening!

 

Tijd:
12:00 - 17:30
donderdag 23 juni 2022
prijs:
€ 17,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Gemeentebroek 6, 6231 RV Meerssen

Activiteitrubrieken

RondrittenData

Frequentie:
eenmalig donderdag 23 juni 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.