Bedevaartsoord Heppeneert en bezoek aan de stad Maaseik (B).

Bedevaartsoord Heppeneert en bezoek aan de stad Maaseik (B).

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Bedevaartsoord Heppeneert en bezoek aan de stad Maaseik (B).

Korte omschrijving:

Bedevaartsoord Heppeneert en bezoek aan de stad Maaseik (B)

De bewoners van Heppeneert hopen iedereen eens te mogen ontmoeten in dit landelijke bedevaartsoord aan de Maas. Men tracht u zo goed mogelijk te informeren over dit bedevaartsoord opdat een bezoek aan Heppeneert u altijd zal verheugen. Sluit rustig aan bij de vele pelgrims die er dagelijks komen voor een kort gebed, een kaarsje, een liturgische viering of een groepsbedevaart. Ook al bent u er zelden alleen, de rust die dit oord uitstraalt nodigt uit tot gebed en bezinning. Uw smeekgebed of uw dankzegging mogen als een bloempje in Maria’s handen worden gelegd.

Heppeneert
Daarna gaan we Maaseik bezoeken en komen we als eerste terecht op de grote markt. Aan dit grote vierkante plein met Lindebomen staan 17de- en 18de-eeuwse huizen met smalle vensters en deuren en veelal voorzien van glas-in-loodramen. Het stadhuis is ondergebracht in een mooie 18de-eeuwse woning. Vanaf dit plein kunt u verschillende straatjes inlopen, waar zich leuke winkeltjes en lunchrooms bevinden.

Onze prijs is alleen een ritprijs, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening!

Tijd:
13:00 - 17:30
woensdag 29 juni 2022
prijs:
€ 10,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Heppeneert 20, 3680 Maaseik

Activiteitrubrieken

BedevaartData

Frequentie:
eenmalig woensdag 29 juni 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.