Bezoek aan Brookergarden te Hout-Blerick (Venlo)

Bezoek aan Brookergarden te Hout-Blerick (Venlo)

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Bezoek aan Brookergarden te Hout-Blerick (Venlo)

Korte omschrijving:

Bezoek aan Brookergarden te Hout-Blerick (Venlo)

U wordt van harte uitgenodigd door de ontwerpers en eigenaren van deze tuin te weten dhr. en mevr. Loek en Anne-Marie Gubbels De tuin van Loek en Anne-Marie Gubbels, is een zelf ontworpen tuin van 5500m2 groot.

De tuin is gevarieerd van opzet met romantische hoekjes en loopt vloeiend over in verschillende thema's met uitgebalanceerde beplanting, voldoende hoeken en hagen om het geheel spannend te houden.

Openheid en beslotenheid vormen zowel de doelstelling als de uitdaging. Ze houden van verschillende sferen maar die moeten wel geleidelijk in elkaar overlopen om uiteindelijk een geheel te vormen. Elk jaar wordt het tuinseizoen afgesloten met 3 lichtjesavonden in augustus en september. De tuin zal dan met duizenden kaarsjes verlicht zijn.

Onze prijs is een ritprijs incl. entree tuin, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening!

Tijd:
13:00 - 17:30
zondag 29 mei 2022
prijs:
€ 17,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Brookerhofweg 16, 5926 VB Venlo

Activiteitrubrieken

AlgemeenData

Frequentie:
eenmalig zondag 29 mei 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.