Circusvoorstelling bij de Zorggroep Camillus in Roermond

Circusvoorstelling bij de Zorggroep Camillus in Roermond

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Circusvoorstelling bij de Zorggroep Camillus in Roermond

Korte omschrijving:

Circus in de Zorg bij verzorgingshuis Camillus.

Voorstelling begint om 11.00 uur.

Het circus komt! En dit keer wel heel dichtbij.
Want Circus in de Zorg zet haar tent op zondag 2 oktober met liefde op bij verzorgingshuis Camillus.

Dat opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet. En dan moet de voorstelling nog beginnen.

De show zelf is al net zo persoonlijk en helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek.
Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight. De show begint.

Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

Circus zonder drempels.

Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling.
De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen.

Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.

Onze prijs is een ritprijs incl. entree voorstelling, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening!

 

Tijd:
10:15 - 12:30
zondag 2 oktober 2022
prijs:
€ 13,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Heinsbergerweg 176, 6045 CK Roermond

Activiteitrubrieken

AlgemeenData

Frequentie:
eenmalig zondag 2 oktober 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.