Lichtjestocht Eindhoven.

Lichtjestocht Eindhoven.

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Lichtjestocht Eindhoven.

Korte omschrijving:

Lichtjestocht Eindhoven.

Lichtjesroute

Het uitstapje is een rondrit maar dit keer midden door de stad Eindhoven. We vertrekken pas als het schemerig wordt en zetten dan koers naar de binnenstad van Eindhoven. De oorsprong van deze “lichtjesroute" ligt bij de bevrijding van de stad in september 1944. Ter verwelkoming van de bevrijders werden er kaarsen voor de ramen geplaatst. Nu bestaat de verlichting uit ornamenten die aan lantaarnpalen zijn vastgemaakt.

De huidige led verlichting maakt het mogelijk om prachtige afbeeldingen te maken, afbeeldingen die de vrijheid herdenken, maar ook steeds meer voorstellingen die er sprookjesachtig uitzien of actuele thema’s belichten.

Dit jaar zal het thema 75 jaar bevrijd zijn.

De route wordt in zijn geheel met de bus afgelegd.
Afhankelijk van de beschikbare tijd of noodzaak maken we onderweg  een korte stop.

Onze prijs is een ritprijs, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening!

Tijd:
18:30 - 22:00
maandag 26 september 2022
prijs:
€ 23,00

Maximaal aantal plaatsen:
18

Activiteitrubrieken

RondrittenData

Frequentie:
eenmalig maandag 26 september 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.