Bezoek nostalgische openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert.

Bezoek nostalgische openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert.

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Bezoek nostalgische openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert.

Korte omschrijving:

Bezoek nostalgische openluchtmuseum Eynderhoof te Nederweert.

Eynderhoof

Openluchtmuseum Eynderhoof is een mooi en levendig Peeldorp waar je na het passeren van de ijzeren poort meteen terug gaat in de tijd van rond 1900. 

Eynderhoof is gelegen in de mooie landelijke en groene omgeving van het dorp Eind, gemeente Nederweert. Het museum wordt onderhouden, bemand en beheerd door vrijwilligers. Daarom heeft het museum een eigen gezicht, niet alleen qua cultuur en historie, maar ook wat betreft beheer en exploitatie. In dit museum is veel te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud. Een bezoek aan de mooie Peelregio is pas echt compleet na een bezoek aan dit Limburgs Openluchtmuseum. 

Onze prijs is een ritprijs incl. de entree, alle overige kosten ter plaatse zijn voor eigen rekening! 

Tijd:
13:00 - 17:30
zondag 16 oktober 2022
prijs:
€ 20,00

Maximaal aantal plaatsen:
18

Adres:
Milderspaat 1, 6034 PL Nederweert-Eind

Activiteitrubrieken

MuseaData

Frequentie:
eenmalig zondag 16 oktober 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.