Lunchen bij ”de Hoeskamer” in Vlodrop.

Lunchen bij ”de Hoeskamer” in Vlodrop.

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Lunchen bij ”de Hoeskamer” in Vlodrop.

Korte omschrijving:

Lunchen bij ”de Hoeskamer” in Vlodrop.

Vandaag gaan we lunchen bij de "de Hoeskamer" in Vlodrop.

Het restaurant is gelegen aan de rand van het Nationaalpark de Meinweg. Het pand waarin restaurant De Hoeskamer is gevestigd kan bogen op een roemrijke horeca historie. Aan het eind van de 19e eeuw was het pand al in gebruik als café annex winkel. De eerste drankvergunning werd indertijd verstrekt aan Chriske Willems op 16 juni 1887. In 1927 overleed Chriske en zijn zoon Keub Willems nam de nering over. Nadat 11 jaar later Keub kwam te overlijden werd de zaak in 1938 voortgezet door de kleinzoon van Chriske Willems. In de volksmond werd hij dan ook Teun van Chriskes Keub genoemd.

 

De huidige gastheer en gastvrouw Ruud van Daal en Melita van Daal - van Landeghem alsmede Team “De Hoeskamer”, hebben een grondige renovatie uitgevoerd om het typische ‘Hoeskamer gevoel’; te bewerkstelligen waar het restaurant zo bekend om is. Zodra iemand aan tafel of aan de zeer bijzondere stamtoog plaats neemt, voelt diegene zich direct alsof zij of hij te gast is in de ‘hoeskamer’; van een oom, tante, opa of oma waar de hele familie altijd graag lekker en gezellig komt eten.

 

Het gehele interieur, lambrisering, tafels, stoelen en buffetten, is in Indonesië; geheel met de hand gemaakt van gecertificeerd tropisch hardhout en vervolgens per schip via de Rotterdamse haven naar Vlodrop getransporteerd. Het interieur met onder andere de buffetten en hun kenmerkende glas-in-lood, is ontworpen door Erwil Meubelen.

Dit is alleen een ritprijs!! Overige kosten voor rekening van de klant.

Tijd:
11:00 - 15:00
woensdag 9 november 2022
prijs:
€ 8,00

Maximaal aantal plaatsen:
9

Adres:
Rothenbacherweg 7, 6063 NJ Vlodrop

Activiteitrubrieken

LunchenData

Frequentie:
eenmalig woensdag 9 november 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.