De wekelijkse markt en winkelcentrum in Stein.

De wekelijkse markt en winkelcentrum in Stein.

Activiteitdetails

Naam activiteit:
De wekelijkse markt en winkelcentrum in Stein.

Korte omschrijving:

OVERDEKT WINKELEN!

Veelzijdig en overdekt shoppen? Dat doe je natuurlijk in Winkelcentrum Stein! Laat je verleiden door meer dan 40 winkels en restaurants. Combineer funshoppen met het doen van de dagelijkse boodschappen of het bezoeken van een van onze horecagelegenheden. 

MOOI AANBOD

Of je nu komt voor de dagelijkse boodschappen of voor een bezoek aan je favoriete boetiek of speciaalzaak. Bij Winkelcentrum Stein slaag je altijd. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de grote supermarkten en in een van de vele speciaalzaken voor vlees, brood, kaas, drank, chocolade of bloemen. Ook voor je persoonlijke verzorging is dit het adres in Stein. Van nagelstudio tot kapsalon en van fysiotherapeut tot sportschool. Natuurlijk kun je tussendoor of na afloop genieten van de lekkerste broodjes of uitgebreide maaltijden. 

Tijd:
13:00 - 17:30
woensdag 16 november 2022
prijs:
€ 14,00

Maximaal aantal plaatsen:
18

Adres:
Raadhuisplein 41, 6171 JC Stein

Activiteitrubrieken

WinkelenData

Frequentie:
eenmalig woensdag 16 november 2022


Boeken

Als u geïnteresseerd bent om direct te kunnen inloggen in het programma kunt u bij ons een login aanvragen. Met deze login kunt u alle informatie van de activiteiten inzien en ook direct boeken. Bestaande klanten hoeven alleen hun emailadres door te geven. Wij sturen u dan de login. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden via ons kantoor en ontvangen na het invullen van de gegevens de login.